Wil jij je werkkleding bedrukt of geborduurd hebben? Dan zit je bij ons goed!

Hieronder vind je onze werkwijze, en hoe wij in 6 makkelijke stappen je kleding kunnen bedrukken of borduren.

Logo Bedrukken Op Kleding
VA Bedrijfskleding is naast het leveren van werkkleding, bedrijfskleding en werkschoenen ook gespecialiseerd in het bedrukken en personaliseren van de kleding. Wij adviseren u en denken met u mee over de juiste bedrijfskleding, passend bij het imago dat u wilt uitstralen. Wij maken gebruik van transferdruk en zeefdruk, ook is het mogelijk uw transferlogo op voorraad te houden zodat wij op elk moment u kunnen voorzien van bedrijfskleding met uw logo er op. Wij hebben de mogelijkheid om logo's met grote afmetingen te drukken op de kleding.

Redenen om uw werkkleding of bedrijfskleding te laten bedrukken kunnen uiteenlopen. U wil herkenbaar opereren met uw bedrijf of instelling, naamsbekendheid vergroten en er professioneel bij lopen. Er zijn tal van mogelijkheden om kleding te bedrukken, denk hierbij o.a. aan het logo drukken op t-shirts, jassen, werkbroeken, sweaters, polo’s en truien.

Het is bij ons ook mogelijk om uw bedrukking op een andere plaats aan te bieden dan de standaard borstbedrukking. Denk hierbij aan een rug bedrukking, bovenbeen bedrukking, mouw bedrukking of een bedrukking op de kontzak.

▪ Wij streven naar snelle en strakke levertijden

▪ U ontvangt per e-mail snel een digitaal voorbeeld en een offerte

▪ Goede service, adviserend en behulpzaam voor en na uw aankoop.

▪ Meedenken met de invulling van het kledingpakket en personaliseren van uw kleding

Het plaatsen van seal transfer logo's kunnen wij voor u doen. De kosten hiervoor zijn €2,50 voor het aanbrengen van het logo + de kosten van de transfers. Deze kunnen middels een offerte aanvraag bij ons worden aangevraagd.

Prijzen voor transferdruk kunt u hieronder vinden:

Per formaat wordt er gekeken in welke staffel uw logo valt. Bijvoorbeeld: Wilt u graag een borstlogo en een ruglogo met beide een verschillend formaat? Dan wordt het borstlogo en ruglogo afzonderlijk van elkaar berekend. Heeft het borstlogo en ruglogo hetzelfde formaat, dan wordt het aantal bij elkaar opgeteld en zo de staffel berekend > Bijvoorbeeld: het formaat van het borstlogo mag ook op de arm bedrukt worden, dan wordt het totaal aantal 'bedrukkingen' opgeteld.

Bovenstaande prijzen zijn excl. btw.

Logo Borduren Op Kleding
1 malig digitaliseren van uw logo 50 (eenvoudig) tot 75 (complex) euro excl. btw

Bovenstaande prijzen zijn excl. btw.

Voorwaarden:

▪ logo in hoog resolutie aanleveren (EPS of minimaal 1500 pixels breed), lagere resolutie kunnen we ook maar vergt wat meer omzetwerk naar een borduurpatroon

▪ logo maximaal 5x10 cm (meeste logo’s passen daar makkelijk in)

▪ tot 5 kleuren

▪ borduren op een losse badge is mogelijk. Een badge is iets wat apart op een kleding is vast te maken. Het geeft wel een minder mooi effect dan direct op de kleding borduren.

Uiteraard kunnen grotere vlakken ook en meer kleuren maar dan moeten we even het goed beoordelen op basis van de wensen. Voor een offerte hebben wij nodig: uw logo, het gebruikte lettertype, het aantal en hoe groot het ongeveer moet worden. Neem hiervoor contact met ons op bedrijfskleding@vadesign.nl.

De prijs is afhankelijk van zaken als:

▪ de grootte van het logo

▪ het aantal kleuren

▪ de tijd die het kost om te borduren

▪ het aantal steken

▪ de soort stof waarop geborduurd wordt.

Wij kunnen materialen bij u ophalen en brengen in de regio Zuidplas, Gouda en Waddinxveen.

Daarbuiten kan dit ook maar rekenen we hier kosten voor afhankelijk van de afstand.

Je inschrijving is gelukt!
Dit email adres is al geregistreerd